LVI-neloset, Helsinki

Ecom on ollut LVI-nelosilla käytössä yrityksen perustamispäivästä lähtien. Palvelu on skaalautunut sen tarpeisiin, ja nyt Ecomilla hoidetaan LVI-nelosten koko taloushallinto ja kirjanpito.

AlaLVI-ala

Liikevaihtoluokka10-20 milj. euroa

Henkilöstöluokka50-99

Ecomin asiakkaana vuodesta2014

RatkaisuEcom Plus

Ecom on ollut LVI-Nelosilla käytössä yrityksen perustamispäivästä lähtien. Palvelu on skaalautunut sen tarpeisiin, ja nyt Ecomilla hoidetaan LVI-Nelosten koko taloushallinto ja kirjanpito.

LVI-nelosille Ecom oli itsestään selvä valinta

Pääkaupunkiseudulla vaikuttava LVI-neloset lupaa asiakkalleen kokonaisvaltaista palvelua yhdestä osoitteesta. Samaa palvelualttiutta yritys arvostaa myös taloushallinnon kumppanissaan.

Vuonna 2011 perustettu LVI-alan yritys on osa Neloset-konsernia. Yhdessä LVI-neloset, Rakennus-neloset, Sähköpalvelu Neloset ja Rau-neloset työllistävät yli 100 talotekniikka-alan ammattilaista. Kun saman katon alta löytyvät LVI-, rakennus-, sähkö- ja rakennusautomaation asiantuntijat, on asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja hyvä kokonaiskuvan hallinta Nelosilla toiminnan ytimessä.

Ecom oli minulle tuttu yritys edellisestä työpaikastani, ja järjestelmän helppous oli minulla tiedossa. Heti, kun perustimme LVI-neloset vuonna 2011, oli selvää, että otamme käyttöön Ecomin.

– Antti Nousiainen, toimitusjohtaja

Ohjelmisto oli tuttu työkalu Nelosilla myös sen pääkäyttäjä Pirjo Viljaselle, joka oli edellisessä työpaikassaan käyttänyt sitä kymmenen vuoden ajan.

Tosin Neloset käyttää Ecomia kokonaisvaltaisesti ja ainoana taloushallinnon työkaluna. Näin siitä on otettu meidän käyttöön puolia, joihin en ollut aikaisemmin tutustunut.

Pirjo Viljanen, pääkäyttäjä

Skaalautuvaa palvelua talotekniikka-alan yrityksille

Ecomin suosion takana on kaksi keskeistä asiaa. Ensinnäkin se on aidosti talotekniikka-alan tarpeisiin räätälöity ratkaisu, joka sisältää niin LVISNet-valmiuden kuin LVI- ja sähköaloille omat tarjouslaskentatyökalunsa sekä LVI-alan työ- ja pakettirekisterit ja tuotenimikkeistön. Toisekseen se skaalautuu joustavasti liiketoiminnan tarpeiden mukana.

Ohjelmiston peruspaketti lähtee mikroyrityksen tarpeista, ja laajimmilleen sen potentiaali venyy erilaisilla lisäpalveluilla. LVI-nelosillakin sen käyttöä on matkan varrella kasvatettu, ja nykyään yritys käyttää täyttä sovelluspakettia lisäosineen. Vain serverinsä LVI-neloset hoitaa itse.

Heti alussa LVI-nelosilla arvostettiin tarjouslaskentatyökalua ja sitä, että ostolaskut saatiin kohdistettua oikeille töille. Työtunnit syötettiin järjestelmään alun perin käsin, mutta myöhemmin mukaan otettiin lisäpalveluna tarjottava Ecom Webi, jolla työntekijät kirjaavat tuntinsa netissä. Lisäksi Ecomille on ulkoistettu LVI-nelosten kirjanpito ja palkanlaskenta.

Siihen loppui ostolaskujen kuljettaminen tilitoimistoon. Kun kaikki tulee yhdestä osoitteesta, taloushallinnon prosessit helpottuvat, eikä meillä mene liikaa aikaa papereiden pyörittämiseen. Ecomin myötä parasta on se, että meille ei enää tule tilanteita, joissa joku lappu on hukassa ja työ jää laskuttamatta.

Antti Nousiainen, toimitusjohtaja

Ketterät ominaisuudet ovat tärkeitä etenkin Pirjo Viljaselle, jolle Ecom on päivittäinen työkalu. Sillä Viljanen hoitaa ostot, myynnit, laskutuksen ja maksumuistutukset, palkanlaskennan, arkistot ja raportit – erillisiä työkaluja ei ole.

Siksi on myös luontevaa, että kun konserniin kuuluvalle Sähköpalvelu Nelosille haettiin uutta taloushallinnon järjestelmää vanhan tilalle, valikoitui kilpailijoiden joukosta tähänkin tarpeeseen Ecom. Ratkaisevaa oli se, että järjestelmään kuului automaattisesti projektimaailma, jota kaikkiin kilpaileviin tuotteisiin ei kuulunut lainkaan tai se tuli hankkia lisäosana. Kun Ecomia käytetään Nelosen kaikissa tytäryhtiöissä, on pääkäyttäjä Pirjo Viljasen työ jouhevampaa kuin ennen.

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.

CT-Systems, Espoo

Sanoisin, että kuukauden aikana on nyt noin sata tuntia enemmän aikaa tehdä laskutettavaa työtä. Se on paljon!

Saga Perttula

talous- ja projektihallinnon vastaava

Virel Yhtiöt, Vantaa

Kaiken kaikkiaan Ecom on tehostanut yrityksemme talouden hoitamista etenkin Ecom Webin käyttöönoton jälkeen, koska kaikki tieto saadaan talteen samaan paikkaan. Käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen, sekä erittäin mukautuva.

Vesa Virkki

toimitusjohtaja

Sensio Oy, Mikkeli

Haluttiin toimialalle sopiva ratkaisu, ja Ecom oli tunnetuin sähköalan ja talotekniikan ohjelmisto. Ecomissa oli tarjouslaskenta mukana ja kaikki mitä tarvittiin.

Jani Sensio

toimitusjohtaja