Sensio Oy, Mikkeli

Ecom on ollut tiivis osa Sensio Oy:n arkea jo 10 vuotta. Ecomista löytyi kaikki halutut ominaisuudet sähköalan yrityksen tarpeisiin.

AlaSähkö

Liikevaihtoluokka2–10 milj. euroa

Henkilöstöluokka20

Ecomin asiakkaana vuodesta2011

RatkaisuEcom Plus

Vuodesta 1987 asti Mikkelin alueella toiminut Sensio Oy on luotettava kumppani kaikissa sähköasioissa. Sähkötöitä tehdään mm. liikehuoneistoihin, teollisuuskiinteistöihin, toimitiloihin sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin. Toteutuksiin on mahtunut lukuisia vaativia ja laajoja sähköurakoita ja -saneerauksia.

Omalle toimialalle suunniteltu ohjelmisto kiinnosti

Sensio kaipasi ohjelmistoa, joka vastaisi hyvin oman alan tarpeisiin. Ecomin kumppaniksi yritys vaihtoi vuonna 2011, sillä Ecomista löytyi kaikki halutut ominaisuudet. Myös kotimainen yritys tuntui heistä hyvältä valinnalta.

Haluttiin toimialalle sopiva ratkaisu, ja Ecom oli tunnetuin sähköalan ja talotekniikan ohjelmisto. Ecomissa oli tarjouslaskenta mukana ja kaikki mitä tarvittiin.

Jani Sensio, toimitusjohtaja

Sensiolla on käytössään Ecom Plus -ohjelmistoratkaisu, joka on monipuolinen kokonaisuus isonkin yrityksen tarpeisiin. Jani mainitsee heille tärkeimpinä ominaisuuksina muun muassa tarjouslaskennan ja kaikki kassavirtalaskelmat. Myös heidän kirjanpitäjänsä hyödyntää Ecomia vahvasti.

Sensiolle yksi iso kehitysaskel oli myös se, kun he pääsivät Ecomin myötä sähköiseen laskutukseen. “Oli hyvä, että päästiin vaihtamaan siihen. Toimistosihteerinkin kustannukset tippuivat siinä samalla. Siihen aikaan muut yritykset eivät olleet sähköisessä laskutuksessa, mutta me sitten oltiin”, Jani muistelee.

Onhan tässä matkan varrella ollut haasteitakin, mutta Ecom on parantanut juoksua. Tähän mennessä 193 projektia ollaan hoidettu Ecomin kanssa.

Jani Sensio, toimitusjohtaja

Nyt kaikki pelaa hyvin ja ajallaan

Ecom on Sensiolla aktiivisesti käytössä päivittäin, ja sitä käytetään oikeastaan kaikkeen. Viimeisimpänä uudistuksena Sensio toivoi integraatiota heidän omaan, Ecomin ulkopuoleiseen tuntikirjaussysteemiin, jotta tunnit voisi syöttää myös mobiililaitteella.

“Ennen kirjattiin tiedot mustekynällä tuntilappuihin, kerättiin niitä ympäri maakuntaa ja yritettiin suomentaa sitten palkanlaskentaan. Nyt kaikki pelaa hyvin ja ajallaan. Se oli Ecomin kehitysprojekti, valmista alustaa tälle ei ollut”, Jani kertoo.

Janin mielestä Ecom on toimiva ja ihan suositeltava ratkaisu alan yrityksille. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei mikään järjestelmä ole täydellinen. “Mutta kokonaisuutena kuitenkin Ecom on tälle toimialalle suunniteltu ja toimiva ohjelma”, Jani toteaa.

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.

Nevera Oy, Seinäjoki

Kun lähdin vertailemaan vaihtoehtoja, ominaisuudet ja toiminnallisuudet olivat Ecomissa valmiissa paketissa. Sai kuin kaupan hyllyltä ottaa valmiin tuotteen.

Teemu Pukkila

toimitusjohtaja

Oy Engliden Ab, Mustasaari

Se on kyllä merkitsevä säästö, minkä Ecom tuo. Aikaa vapautuu muuhun työhön useampia tunteja viikossa.

Thomas Lind

osakas

CT-Systems, Espoo

Sanoisin, että kuukauden aikana on nyt noin sata tuntia enemmän aikaa tehdä laskutettavaa työtä. Se on paljon!

Saga Perttula

talous- ja projektihallinnon vastaava