Sensio Oy, Mikkeli

Ecom on ollut tiivis osa Sensio Oy:n arkea jo 10 vuotta. Ecomista löytyi kaikki halutut ominaisuudet sähköalan yrityksen tarpeisiin.

AlaSähkö

Liikevaihtoluokka2–10 milj. euroa

Henkilöstöluokka20 henkilöä

Ecomin asiakkaana vuodesta2011

RatkaisuEcom Plus

Vuodesta 1987 asti Mikkelin alueella toiminut Sensio Oy on luotettava kumppani kaikissa sähköasioissa. Sähkötöitä tehdään mm. liikehuoneistoihin, teollisuuskiinteistöihin, toimitiloihin sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin. Toteutuksiin on mahtunut lukuisia vaativia ja laajoja sähköurakoita ja -saneerauksia.

Omalle toimialalle suunniteltu ohjelmisto kiinnosti

Sensio kaipasi ohjelmistoa, joka vastaisi hyvin oman alan tarpeisiin. Ecomin kumppaniksi yritys vaihtoi vuonna 2011, sillä Ecomista löytyi kaikki halutut ominaisuudet. Myös kotimainen yritys tuntui heistä hyvältä valinnalta.

Haluttiin toimialalle sopiva ratkaisu, ja Ecom oli tunnetuin sähköalan ja talotekniikan ohjelmisto. Ecomissa oli tarjouslaskenta mukana ja kaikki mitä tarvittiin.

Jani Sensio, toimitusjohtaja

Sensiolla on käytössään Ecom Plus -ohjelmistoratkaisu, joka on monipuolinen kokonaisuus isonkin yrityksen tarpeisiin. Jani mainitsee heille tärkeimpinä ominaisuuksina muun muassa tarjouslaskennan ja kaikki kassavirtalaskelmat. Myös heidän kirjanpitäjänsä hyödyntää Ecomia vahvasti.

Sensiolle yksi iso kehitysaskel oli myös se, kun he pääsivät Ecomin myötä sähköiseen laskutukseen. “Oli hyvä, että päästiin vaihtamaan siihen. Toimistosihteerinkin kustannukset tippuivat siinä samalla. Siihen aikaan muut yritykset eivät olleet sähköisessä laskutuksessa, mutta me sitten oltiin”, Jani muistelee.

Onhan tässä matkan varrella ollut haasteitakin, mutta Ecom on parantanut juoksua. Tähän mennessä 193 projektia ollaan hoidettu Ecomin kanssa.

Jani Sensio, toimitusjohtaja

Nyt kaikki pelaa hyvin ja ajallaan

Ecom on Sensiolla aktiivisesti käytössä päivittäin, ja sitä käytetään oikeastaan kaikkeen. Viimeisimpänä uudistuksena Sensio toivoi integraatiota heidän omaan, Ecomin ulkopuoleiseen tuntikirjaussysteemiin, jotta tunnit voisi syöttää myös mobiililaitteella.

“Ennen kirjattiin tiedot mustekynällä tuntilappuihin, kerättiin niitä ympäri maakuntaa ja yritettiin suomentaa sitten palkanlaskentaan. Nyt kaikki pelaa hyvin ja ajallaan. Se oli Ecomin kehitysprojekti, valmista alustaa tälle ei ollut”, Jani kertoo.

Janin mielestä Ecom on toimiva ja ihan suositeltava ratkaisu alan yrityksille. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei mikään järjestelmä ole täydellinen. “Mutta kokonaisuutena kuitenkin Ecom on tälle toimialalle suunniteltu ja toimiva ohjelma”, Jani toteaa.

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.


  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Keski-Suomen Ilmastointihuolto, Jyväskylä

  Ecom on monipuolinen ja toimiva ratkaisu, jota suosittelen tällä alalla toimiville yrityksille. Ecom on myös luotettava kumppani. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään, emmekä ole koskaan jääneet pulaan, jos olemme tarvinneet apua.

  Virpi Mikkonen

  pääkäyttäjä

  Virel Yhtiöt, Vantaa

  Kaiken kaikkiaan Ecom on tehostanut yrityksemme talouden hoitamista etenkin Ecom Webin käyttöönoton jälkeen, koska kaikki tieto saadaan talteen samaan paikkaan. Käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen, sekä erittäin mukautuva.

  Vesa Virkki

  toimitusjohtaja

  Rakennus Metsänheimo Oy, Vantaa

  Nyt kaikki se, mikä ennen tehtiin erikseen, onnistuu Ecomin kautta. Lopultahan se on myös kustannustehokas ratkaisu.

  Jenny Järvensivu

  toimistopäällikkö