Tarjouslaskenta sähköalalle

Ecom on helppokäyttöinen talouden ja töidenhallinnan ohjelmisto LVIS- ja rakennusalan yrityksille. Sen tarjouslaskenta sähköalalle tarjoaa tarkan ja luotettavan ratkaisun urakkahintojen laskentaan kaikenkokoisille yrityksille.

Paranna kannattavuutta ja tehosta toimintaasi toimialallesi kehitetyllä tarjouslaskennalla

Olemme sitoutuneet tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja sähkö-, LVI- ja rakennusalan yritysten liiketoiminnan tehostamiseen. Ecomin tarjouslaskenta sähköalalle mahdollistaa luotettavat töiden ja urakoiden kustannus- ja katelaskelmat kannattavan liiketoiminnan perustaksi.

Käyttämällä Ecomin tarjouslaskentaa, saat parhaan mahdollisen läpinäkyvyyden laskettavan tarjouksen todellisiin suoriin ja epäsuoriin kustannuksiin ja työmääriin. Ecomin tarjouslaskenta tulee Ecom-ohjelmiston mukana, joka kattaa kaiken tarvittavan laskutuksesta projektinhallintaan ja toiminnanohjaukseen.

Klikkaa ja kokeile alta, miten helposti hoidat tarjouslaskennan Ecomilla

Miksi valita Ecomin tarjouslaskenta?

Ecomin tarjouslaskenta sopii kaikenkokoisille yrityksille, jotka tarvitsevat tarkkaa ja luotettavaa laskentaa urakoidensa hinnoittelussa.

Tabletti miehen sylissä. Ruudulla tarjouslaskenta Ecomissa.

Mitä muuta Ecom minulle tarjoaa?

Kattavan ja helppokäyttöisen tarjouslaskennan lisäksi Ecom-ohjelmistosta löytyy kaikki LVIS-alan yrittäjälle tarpeelliset toiminnallisuudet, mm:

Miten sähköalan tarjouslaskenta otetaan käyttöön?

Tarjouslaskenta on täysin integroitu osaksi Ecomia ja sen käyttöönotto on vaivatonta. Järjestimme webinaarin, jossa asiantuntijamme Toni ja Kristiina esittelevät sähköalan tarjouslaskennan käyttöönoton perinpohjaisesti. Katso alta tiivis tietopakettimme:

Tarjoamme nyt Ecomin käyttöösi maksutta kahden kuukauden ajaksi, jotta pääset testaamaan tarjouslaskenta työkaluamme tositoimissa. Klikkaa alta ja rekisteröidy Ecomiin jo tänään!

Tai soita myyntiin 020 744 7020.

Haluatko kuulla lisää sähköalan tarjouslaskennasta? Kirjoitimme artikkelin aiheesta, jonka pääset lukemaan klikkamalla tästä.