Ecom Tilit on LVI-, sähkö- ja rakennusalan yritysten oma tilitoimisto.

Kirjanpito

Ecom Tilit on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jonka erikoisosaamisala on LVI-, sähkö- ja rakennusalan yritykset. Myös muut yritykset ovat tervetulleita asiakkaiksemme.

Palkan­laskenta

Ecom Tileiltä saat alakohtaisten työehtosopimusten osaamisen käyttöösi. Halutessasi työntekijöiden työkulukirjaukset siirtyy suoraan työntekijöiltä palkanlaskentaan.

Reskontrat

Teemme asiakkaan omalla järjestelmällä osto- ja myyntireskontrat! Tällä säästetään yrityksesi aikaa ja rahaa, kun reskontrat ovat aina kunnossa.

Miksi Ecom Tilit ja kenelle?

Ecom Tilit on talotekniikka-alan oma tilitoimisto. Olemme keskittyneet LVI-, sähkö- ja rakennusalan yritysten taloushallintoon ja kirjanpitoon jo 25 vuotta. Ymmärrämme alan liiketoiminnan, taloushallinnon ja lainsäädännön erityistarpeet ja asiakkaanamme saat kaiken tämän osaamisen käyttöösi.

Ecom Tilien etu on talotekniikka-alan erityspiirteiden tuntemus. Olet sitten yksinyrittäjä tai vastaat konsernin taloushallinnosta Ecom Tilit tarjoaa avuksesi ketterän ja ammattitaitoisen kumppanin. Meidän kanssa et jää yksin vaan saat yrityksesi tueksi asiantuntevan kumppanin.

  Ota yhteyttä

  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Miten Ecom Tilit voi auttaa?
  Sähköinen taloushallinto

  Kuukausikirjanpito, tilinpäätökset, reskontrat ja viranomais­ilmoitukset hoituvat digitaalisesti vapauttaen yrityksesi aikaa ydintoimintaasi. Räätälöimme sinun yritystäsi varten sopivan palvelukokonaisuuden.

  Palkan­laskenta

  Talotekniikka-alaan erikoistuneet palkanlaskennan ammattilaiset osaavat auttaa esimerkiksi työehtosopimusten tulkinnassa. Työkirjaukset saadaan tarvittaessa suoraan kentältä palkanlaskentaan!

  Neuvonta

  Meiltä saat aina nimetyn yhteyshenkilön. Olemme yrityksesi kumppani taloushallinnossa ja sparraamme liiketoimintasi kehittämiseen liittyvissä asioissa.

  Yrityksen lakipalvelut

  Ecom Tilit kuuluu Accountor-konserniin, jonka johdosta voimme tarjota yrityksesi käyttöön myös kattavat lakipalvelut. On kyse sukupolvenvaihdoksesta tai osakassopimuksesta, saat meidän kauttamme apua.

  Raportointi

  Liiketoimintasi tueksi saat laajat graafiset mittarit ja raportoinnit käyttöösi. Raportointi räätälöidään tarvittaessa vastaan yrityksesi erityistarpeita.

  Järjestelmät

  Ecom Tilit tarjoavat kattavat järjestelmät käyttöösi. Toiminnanohjaukseen järjestelmämme ovat Finago Ecom ja Finago Ecom Jet sekä taloushallintoon Finago Procountor. Järjestelmälle soveltuvat kaiken kokoisille yrityksille kaikkiin yrityksen elinkaaren vaiheisiin.

  AJAN­KOHTAISTA

  Seuraa Ecomin uusimpia uutisia ja tiedotteita