Yleinen

Tiedote 6.11.2020

06.11.2020

Suomi ja englanti hallitsevat taloushallinnon ohjelmistoissa

Nyt LVIS- ja rakennusalalla saa palvelua myös ruotsiksi

Suomessa toimii tuhansia ruotsinkielisiä pk-yrityksiä. Tähän asti ruotsinkieliset yritykset ovat käyttäneet suomen- tai englanninkielisiä ohjelmistoja, mikä on hankaloittanut työtä. Ohjelmistotalo Ecom on tuonut markkinoille ensimmäisenä Suomessa kokonaan ruotsinkielisen toiminnanohjausjärjestelmän, jonka myötä yritys tähtää yhä vahvemmin myös ruotsinkielisten palveluksi. Finago Ecom Jet on tarkoitettu rakennus-, sähkö- ja LVI-aloille.

– Ruotsinkielinen versio on julkaistu tänään ruotsalaisuuden päivän kunniaksi. Asiakkaat ovat toivoneet tätä hartaasti, koska ohjelmiston suomenkielinen termistö on voinut tuntua haastavalta ruotsia äidinkielenään puhuville asiakkaille. Nyt asiakkaamme voivat valita mieleisensä kieliversion ohjelmistosta, kertoo Ecomin toimitusjohtaja Veikko Mäkinen.

Ecom Jet on tällä hetkellä ainoa rakennus-, sähkö- ja LVI-aloille Suomessa kehitetty taloushallinnon järjestelmä, joka on käännetty kokonaan ruotsiksi. Ecom halusi panostaa ruotsinkieliseen versioon, jotta sen asiakkaat saisivat kaiken hyödyn irti ohjelmiston sisällöstä.

– On tärkeää, että jokaisella alan yrittäjällä on mahdollisuus käyttää taloushallinnon järjestelmää myös omalla äidinkielellään. Me haluamme tehdä taloushallinnon helpoksi ja auttaa asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa, monelle tämä on iso askel siihen suuntaan.

Myös lomakkeet ruotsiksi

Ecom Jetin avulla yrittäjät voivat sähköistää ja automatisoida täysin. Ohjelmiston avulla voi seurata katteita, laskuttaa asiakkaita, maksaa laskuja ja hallita urakoita.

– Kaikki lomakepohjat, kuten esimerkiksi laskutuspohjat, ovat nyt saatavilla ruotsiksi. Palvelemme asiakkaitamme myös asiakaspalvelussa ja tilitoimiston puolella ruotsiksi, kertoo Veikko Mäkinen.   

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Veikko Mäkinen, Ecom Oy, puh. 044 591 0413, veikko.makinen@ecom.fi


Ecom Oy
on vuonna 1995 perustettu yritys, joka tuottaa erityisesti talotekniikka-alalle suunnattua Ecom Taloushallinnon ohjelmistoa. Lisäksi tytäryhtiö Ecom Tilit Oy tuottaa tilitoimistopalveluita talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille. Ecom on johtava LVIS- ja rakennusalan ohjelmistojen toimittaja Suomessa. Ecom kuuluu Accountor-konserniin. www.ecom.fi