Henkilöt Yleinen

Ecom-päivää vietettiin hyvässä seurassa

30.08.2022

Perjantain 26.8. iltapäivän saimme viettää pitkästä aikaa hieman suuremmalla porukalla yhdessä teidän Ecomin käyttäjien kanssa Turun Kupittalla Vierailukeskus Joen tiloissa. Edellisestä Ecom-päivästä ehti vierähtää lähes kolme vuotta, mutta nyt pandemien hellitettyä tarkoituksena olisi järjestää tapahtuma säännöllisesti. Kannattaa siis seurata tiedotuskanaviamme!

Antoisia puheita ja keskusteluja

Ecom-päivän mittaan saimme käydä antoisia keskusteluja vieraidemme kanssa, kuulla Ecomin kehityksen ja asiakaspalvelun kuulumisia sekä syödä ja juoda hyvin. Toimitusjohtaja Anna Johansén oli estynyt saapumasta paikan päälle, mutta se ei menoa haitannut: Anna toivotti kaikki lämpimästi tervetulleiksi sujuvasti etäyhteyden avulla.

Tuotekehitysjohtaja Sami Peräsaari avasi kuulijoille Ecomin eri tuotekehityslinjojen vaiheita ja tulevia ominaisuuksia. Asiakasmenestysjohtaja Juha Merilä puolestaan kertoi siitä, millaisin toimenpitein Ecomilla tähdätään asiakkaiden aina vain parempaan menestykseen.

Parempi työpäivä Kummelin opeilla

Iltapäivä huipentui Kummelista tutun Olli Keskisen nauruhermoja kutkuttavaan ja ajatuksia herättävään Parempi työpäivä -puhe-esitykseen. Esitys perustuu Keskisen omiin kokemuksiin Kummelin alkuvaiheista, jolloin täysin kokematon sketsiryhmä joutui lähes mahdottoman tehtävän eteen lupautuessaan tuottaa TV2:lle 90 minuuttia televisio-ohjelmaa vain kuudessa viikossa. Kokemuksen karttuessa ryhmä huomasi, miten töitä kannattaa tai ei kannata tehdä, ja näitä huumoripitoisia oppeja Keskinen jakaa nyt suositussa esityksessään ympäri Suomen. Me Ecomilla saimme hyviä oivalluksia Ollin opeista, toivottavasti myös vieraamme!

Kiitos kaikille osallistuneille!