Yleinen

Hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2022!

21.12.2021

Joulun aika tuli taas niin yllätyksellisen nopeasti. Vaikka sen tietää, silti se yllättää lähes joka vuosi. Yllätykset kuuluvat elämään, myös työelämään, vaikkakin olemassa on hyviä työkaluja yllätysten minimoimiseksi. Toisin sanoen tietoa voidaan edistyksellisillä työkaluilla hyödyntää tulevaisuuden ennustamisessa. Se helpottaa ja nopeuttaa tekemistä sekä tuo kustannustehokkuutta.

Tämä on se asia, jossa me ecomilaiset haluamme auttaa asiakkaitamme. Haluamme työkaluillamme auttaa asiakkaitamme tekemään tulosta. Joskus se tarkoittaa työn tekemisen helpottamista ja joskus paremman tulon tekemistä ja usein molempia.

Ecomin ohjelmistoissa olemme tämän vuoden aikana tehneet useita uudistuksia juuri tuon työn eteen. Meillä se tarkoittaa isosti tuotekehitystä, jossa parannetaan ohjelmistojen olemassa olevia ominaisuuksia ja tehdään uusia ominaisuuksia. Tuotekehitystä tukee asiakaspalvelun ammattilaiset, joiden tärkein tehtävä on kasvattaa asiakkaan menestystä, ja sen vuoksi kutsummekin tätä yksikköä Asiakasmenestysyksiköksi.

Me Ecomilla hieman vierastamme toiminnanohjausjärjestelmä-termiä, vaikka me suunnittelemmekin talotekniikka- ja rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmiä. Me nimittäin uskomme, ettei ohjelma saa ohjailla eikä muuttaa yrityksiä – saati ihmisiä. Ohjelman tulee palvella ja elää yrityksen ehdoilla aina, toimistolla ja työmaalla. Sen tulisi helpottaa, nopeuttaa ja yksinkertaistaa tekemistä, vähentää toimistohommia ja vapautta aikaa tuottavaan työhön. Varmistaa, että jokainen työ ja tarvike laskutetaan, ja auttaa tekemään päätöksiä tiedolla tunteen sijaan. Sen pitäisi poistaa stressiä ja loppujen lopuksi parantaa tulosta. Tämä on meidän tavoite ohjelmistokehityksessä ja sen eteen teemme töitä.

Toivottavasti me onnistumme tässä ja pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja arjen haasteisiin.

Haluan kiittää asiakkaitamme kuluneesta vuodesta, ja toivotan kaikille oikein hyvää joulua ja menestystä ensi vuodelle!

Anna Johansén
toimitusjohtaja