Ecomin ohjelmistojen yhteiskäyttö toimii saumattomasti yrityksen ja tilitoimiston välillä ja säästää kaikkien työaikaa. Kaikissa Ecomin ratkaisuissa on valmiit integraatiot Accountor Finagon Procountoriin ja Visma Netvisoriin, sekä Ecom Plussassa myös Fennoaan. Kirjanpitoaineisto siirtyy API-rajapintaa pitkin suoraan tilitoimiston käsiteltäväksi.

Webinaarissa keskustellaan Ecomin ohjelmistojen käytöstä tilitoimiston näkökulmasta. Tutustumme mm. kirjanpitäjälle oleellisiin toiminnallisuuksiin, integraatioihin, Ecomin kumppanuusohjelmaan sekä Ecom Talouteen.

  Täytä lomake ja saat ilmaisen Ecomin yhteiskäyttö tilitoimistoille -webinaaritallenteen

  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Ecomin yhteiskäyttö tilitoimistoille

  Webinaaritallenne

  Ecomin ohjelmistojen yhteiskäyttö toimii saumattomasti yrityksen ja tilitoimiston välillä ja säästää kaikkien työaikaa. Webinaarissa keskustellaan Ecomin ohjelmistojen käytöstä tilitoimiston näkökulmasta. Tutustumme mm. kirjanpitäjälle oleellisiin toiminnallisuuksiin, integraatioihin sekä Ecomin kumppanuusohjelmaan.