Maksumuistutus- ja perintäpalvelut

Maksavatko asiakkaasi myöhässä?

Ecom Jetissä on käytettävissä yhdessä johtavan luotonhallintayhtiö Intrumin kanssa toteutettu toiminnallisuus, jonka avulla voit siirtää erääntyneet laskut Intrumille jo maksumuistutusvaiheessa tai suoraan perintään, mikäli laskusta on jo lähtenyt maksumuistutus Ecomista. Toiminnallisuus on tulossa myös Ecom Taloushallinnon käyttäjien saataville.

Erityisesti taloudellisesti epävarmoina aikoina ja kiireen keskellä on hyvä varmistaa, että yrityksen saatavat tulevat kotiutettua. Anna Intrumin hoitaa yrityksesi perintä, niin voit edullisella ja helpolla tavalla nopeuttaa saataviesi kiertoa ja keskittyä tärkeimpään eli yrityksesi kasvuun. Intrumin perintäpalveluiden avulla saat perittyä saatavat niin, että asiakassuhde jatkuu maksuvaikeuksista huolimatta.

Järjestimme webinaarin, jossa tutustuttiin perintätoiminnallisuuden lisäksi uuden luottotietolain vaikutuksiin. Lataa webinaaritallenne täältä.

Palvelun käyttöönotto toimii seuraavasti:

  • Jotta saat palvelun käyttöösi Ecomissa, tulee sinun ensin tehdä sopimus Intrumin kanssa.
  • Voit lähettää laskut Intrumille heti, kun olet ottanut integraation käyttöön Ecomissa. Laskut kuitenkin etenevät perintävaiheeseen vasta, kun sopimus Intrumin kanssa on solmittu.

Jotta palvelun käyttöönotto olisi mahdollisimman nopeaa ja joustavaa, kannattaa ensimmäisenä hoitaa sopimusasiat kuntoon Intrumin kanssa.

Terveen talouden suunnannäyttäjä Intrum on Ecomin luotettava ja reilu kumppani. Vastuullisuus on Intrumille tärkeää. Intrum tukee ihmisiä maksamiseen liittyvissä vaikeuksissa ja turvaa asiakkaidensa taloutta ehkäisten ylivelkaantumista. Intrum haluaa lisätä asiakkaidensa sekä koko yhteiskunnan hyvinvointia.

Ota yhteyttä ja jätä laskut perintään, autamme mielellämme!

Kati Matinaho
Yhteyspäällikkö
Intrum Oy

+358 50 306 0279
kati.matinaho@intrum.com

Tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.