1.12. astuu voimaan uusi luottotietolaki, joka säätelee maksuhäiriömerkintöjen rekisteröintiä. Mitä uusi laki tarkoittaa käytännössä? Entä millaisissa tilanteissa yrityksen kannattaa turvautua luottotietopalveluihin?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen Ecomin ja Intrumin yhteisestä webinaarista, jossa keskustelevat Intrumin luottokonsultti Jaana Jussila sekä Ecomin kaupallinen johtaja Mikko Ruoho. Lisäksi pääsemme näkemään, miten Intrumin kanssa yhteistyössä toteutettu perintäintegraatio toimii Ecomissa.

Lue lisää Intrumin palveluista Ecomin asiakkaille!

  Täytä lomake ja saat ilmaisen Uusi luottotietolaki, luottotietopalvelut ja Ecomin perintäintegraatio -webinaaritallenteen

  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Uusi luottotietolaki, luottotietopalvelut ja Ecomin perintäintegraatio

  Webinaaritallenne

  Webinaarissa tutustumme uuden luottotietolain vaikutuksiin, jotka koskevat kaikkia yrityksiä, jotka myyvät tuotteitaan ja palveluitaan laskulle. Käymme myös läpi, miten yritykset voivat hyötyä luottotietopalveluista. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, näemme miltä Ecomin ja Intrumin välinen perintäintegraatio näyttää.