Ecom Plus

Monipuolinen ohjelmistokokonaisuus isonkin yrityksen tarpeeseen

98€/kk

Pääkäyttäjä

(15 €/työntekijä/kk)
LVI plus 10 €/kk

Ecom Plus on kattava sähkö-, LVI-, ja rakennusalan yritysten ohjelmisto. Ecomin palveluun luottaa päivittäin tuhannet ammattilaiset ympäri Suomen.

Ominaisuudet

Laskutus, lähetteet, myyntireskontra

Luo ja lähetä laskut kätevästi sähköisesti verkkolaskuna tai sähköpostitse. Voit seurata laskulle kohdistuneita suorituksiasi, ja Ecomin avulla myyntireskontra pysyy ajan tasalla.

Asiakas- ja tuoterekisteri

Seuraa ja hallitse asiakkaittesi työmaita yhdestä paikasta. LVIS-alan tuotteet ja tukkureiden hinnastot ladattavissa suoraan ohjelmasta. Lisää omia tuotteita ja yrityksesi alennus- ja nettohinnastot vaivattomasti.

Tuotehinnoittelu ja alennukset

Tehosta laskuttamista automaattisilla hinnoittelusäännöillä ja laskuoletuksilla. Pidä laskutusperusteesi linjassa yrityksesi taloudellisten tavoitteiden kanssa.

LVISNet-valmius

Ota vastaan ostolaskut ja tilausvahvistukset, sekä lähetä ostotilaukset suoraan tukkureille.

Ostolaskut ja -reskontra

Nouda sähköiset ostolaskut automaattisesti laskutusoperaattoriltasi. Hyväksy laskut ja siirrä maksuaineisto automaattisesti maksatukseen.

Tarviketarjous

Hinnastoja hyödyntämällä pystyt antamaan nopeasti hinta-arvion tai tarjouksen työstä, sisältäen materiaalit ja tehdyt työtunnit. Tarjoukset tallentuvat ohjelmistoon ja niihin on helppo palata pitkänkin ajan jälkeen.

Projektiseuranta

Suunnittele, laskuta ja seuraa urakoita ja muita projekteja reaaliaikaisesti. Voit porautua projektin päätasolta aina yksittäiseen työkirjaukseen asti yhdestä näkymästä, parilla klikkauksella. Raporteilla saat selkeän yleiskuvan kaikista käynnissä olevista projekteista.

Tarjouslaskenta

Tarjouslaskenta tarjoaa monipuoliset työkalut rakennusalan yritysten laskentaan. Ratkaisun avulla laadit kustannusarviot, tarjouslaskelmat ja tavoitearviot järkevästi. Tarjouslaskennassa ohjelmisto tarjoaa sähkö- ja LVI-alan pakettirekisterit.

Palkanlaskenta

Ohjelmisto sisältää palkanlaskentaohjelmiston. Palkka-aineistot saat siirrettyä Ecomista suoraan palkanlaskentaan.

Tuntikirjaukset ja töiden hallinta kentällä

Ecom Webi on mobiili työväline kaikille Ecomin käyttäjille. Ecom Webillä luot, täydennät ja seuraat lähetteitä tai hoidat vaikka työn tuntiseurantaa internetselaimella tai älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Kassa

Ohjelma sisältää myymälän kassatoiminnon.

Raportointi

Näe helposti, millä tolalla yrityksesi asiat ovat. Huomaa pullonkaulat ennen kuin niitä syntyy ja tilanteet, joissa työkuormaa olisi syytä jakaa uudelleen. Lue lisää raportoinnista täältä.

Pankkiyhteys

Pankkiyhteyden avulla siirrät ostolaskut maksuun suoraan Ecomista ja haet pankista viitesuoritukset suoraan Ecomiin.

Kalenteri

Hallitse töitä suoraan kalenterista. Tarkastele tapahtumia perinteisen kalenterinäkymän lisäksi työlistana tai aikajanalle aseteltuna. Lue lisää täältä.

Työmaadokumentointi

Liitä lähetteille kaikki niihin liittyvät tiedostot ja kuvat. Jaa tiedostoja suoraan työmaalta tai työnjohdosta. Tiedostopilvessä pidät kaikki yrityksen tiedostot yhdessä paikassa, kaikkien käyttäjien saatavilla. Webin mobiilisovelluksella pystyt ottamaan kuvan suoraan kohteesta.

Monipuoliset käyttäjäroolit

Voit luoda loputtomasti erilaisia käyttäjiä ja määrittää niille roolit (esim. pääkäyttäjä, työnjohtaja, kirjanpitäjä, tarjouslaskija, asentaja).

Lomakkeet ja pöytäkirjat

Hyödynnä STUL:n pöytäkirjoja tai käytä Doceanin dokumentointisovellusta ja lomakepohjia Ecom Plussaan rakennetun integraation kautta.

Ecom Kassaturva

Varmista saatavien tehokas kierto myös maksuaikojen pitkittyessä. Laskusaatavien rahoitus on integroitu osaksi Ecomia, joten käyttö on sujuvaa. Lue Kassaturvasta täältä.

Kirjanpidon rajapinnat

Helpota hommiasi integraatioiden avulla. Siirrä kuukauden kirjanpitoaineistot suoraan Procountoriin, Netvisoriin, ja Fennoaan. Visma Fivaldiin on Ecomissa saatavilla siirtotiedosto.

Rakennusalan raportit

Ecom Arkistopalvelun avulla siirrät rakennusalan raportit suoraan verottajalle.

Katso videolta, miten Virel Yhtiöt hyödyntävät Ecomia arjessaan ja millaisia tuloksia he ovat saaneet aikaan ohjelmistomme avulla.


Muut referenssimme löydät

Haluatko kuulla lisää Ecom Plussasta? Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.