Talotekniikka- ja rakennusalan toiminnanohjaus ja tilitoimistopalvelut

Kirjanpito, raportointi ja laskutusohjelmisto yhdessä paketissa

Accountor Rakentajalle: Tehokkaassa paketissa LVIS- ja rakennusalalle suunniteltu Ecom-ohjelmisto sekä oma, toimialasi tunteva kirjanpitäjä.

239€/kk

(9 €/työntekijä/kk)

Testaa, paljonko Accountor Rakentajalle -ratkaisu kustantaisi yrityksellesi kuukaudessa. Hinnat ovat suuntaa antavia, saat tarkemman kustannusarvion asiantuntijaltamme tapaamisessa.

Accountor Rakentajalle -laskuri

Käytetäänkö ohjelmistoa palkanmaksuun?

Pyydä tarjous

No nyt on kova liikevaihto! Ota yhteyttä, niin teemme erillisen tarjouksen.

Kokonaishinta:

Perushinta:

Pääkäyttäjät:

Työntekijäkäyttäjät:

Palkanmaksu:

Verkkolaskut:

Perushinta sisältää x pääkäyttäjää ja x työntekijäkäyttäjää.

Miksi kannattaa hankkia kirjanpito ja alakohtainen ohjelmisto?

Älä tuhlaa aikaasi

Kirjanpitosi sujuvuus peilautuu suoraan liiketoimintasi sujuvuuteen. Jos kirjanpitoon kuluu tuhottomasti aikaa ja vaivaa, se on tietysti jostain muusta pois: yrityksesi liiketoiminnasta tai omasta vapaa-ajastasi.

Kirjanpito kannattaa ulkoistaa. Näin säästät aikaa ja ennen kaikkea hermojasi. 

Kirjanpito, raportointi ja ohjelmisto yhdestä paikasta

Pahimmillaan firman arjen pyörittäminen tapahtuu monen eri ohjelmiston kautta, ja jokainen vielä laskutetaankin erikseen. Asiat voi tehdä helpomminkin.

Ratkaisullamme saat ketterän alallesi suunnitellun ohjelmiston sekä toimialasi tuntevan kirjanpitäjän samassa selkeässä paketissa.

Ole palvelukulujesi herra

Tiedätkö paljonko yrityksesi käyttämät ohjelmistot ja taloushallintopalvelut maksavat tänä vuonna? Entä ensi vuonna? Haluaisitko olla varma, että kulut eivät lähde laukalle tai muita yllätyksiä synny?

Ratkaisumme varmistaa, että tiedät paljonko rahaa kuluu sekä ohjelmistoon että kirjanpitoon. Hinnoittelumme on selkeä ja ennakoitavissa. Aina. 

Tehosta yrityksesi toimintaa

Paljonko asiakkaan tietojen kaivamiseen kuluu aikaa? Kirjataanko tehdyt työtunnit ja tarvikkeet paperilapuilta tai viesteistä laskuille? Miten kirjanpitoaineiston kokoaminen muodostuu?

Älä tuhlaa aikaa ja rahaa vanhanaikaiseen tekemiseen, josta kilpailijasi ovat jo hankkiutuneet eroon.

Liian pieni yritys ohjelmiston hankintaan?

Tuskin. Toimialakohtainen ohjelmisto ei ole vain isojen yritysten yksinoikeus. Ohjelmistot ovat edullisia ja maksavat itsensä takaisin parantuneena kannattavuutena ja ajansäästönä todennäköisesti ensimmäisten päivien aikana. Huomaa ero vaikka itse.

Rakennus Metsänheimo Oy luottaa Accountor Rakentajalle -ratkaisuun

Nyt kaikki se, mikä ennen tehtiin erikseen, onnistuu Ecomin kautta. Lopultahan se on myös kustannustehokasta.”

Jenny Järvensivu, toimistopäällikkö

Tehokas ohjelmisto sekä oma kirjanpitäjä samassa paketissa on ollut toimiva yhdistelmä Rakennus Metsänheimo Oy:lle. Tekeminen on yksinkertaistunut, ja yhteys Ecomin ja tilitoimiston välillä toimii hyvin. Lue lisää Rakennus Metsänheimo Oy:n kokemuksista Accountor Rakentajalle -ratkaisun kanssa.

Haluatko kuulla lisää Accountor Rakentajalle -ratkaisusta? Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.