Laskutusohjelmisto ja Procountor Taloushallinto yhdessä paketissa

LVIS- ja rakennusalle suunniteltu Ecom Jet -ohjelmisto sekä Suomen paras taloushallinto Procountor helpottaa sekä yrittäjän että kirjanpitäjän arkea.

89€/kk

Pääkäyttäjä

(työntekijä 9 €/kk,
kirjanpitäjä 15 €/kk)

Sähköisellä taloushallinnolla vapautat aikaa kasvun luomiselle

Siirtymällä sähköiseen taloushallintoon vapautat jopa 60 % talousaskareisiin käyttämästäsi ajasta kasvun luomiseen yrityksellesi.

Ecom Talous yhdistää Ecom Jetin ja Procountor Taloushallinnon parhaat ominaisuudet

Kirjanpito

Hoida kirjanpito näppärästi Procountorissa. Seuraa talouttasi perusraporttien lisäksi vaikka projektikohtaisista kirjanpitoraporteista. Procountorissa laadit lisäksi viranomais- ja OAV-ilmoitukset ja teet tilinpäätökset vaivattomasti.

Kassa

Pysy helposti kärryillä maksuliikenteestäsi. Seuraa kassasi nykytilannetta ja ennusteita tulevista kassavirroista.

Palkat

Muodosta palkka-aineistot Ecom Jetissä ja siirrä ne maksettavaksi Procountoriin nappia painamalla. Lähetä työntekijöidesi palkkalaskelmat ja hoida tulorekisteri-ilmoitukset Procountorissa

Matka- ja kululaskut

Laadi ja hyväksy yrityksesi matkoista ja muista kuluista syntyviä laskuja. Laske automaattisesti matka-aikaan perustuva kotimaan päivärahojen määrä Procountorin matka-aikalaskurilla.

Myynti- ja ostolaskut

Luo ja lähetä laskut kätevästi sähköisesti. Onnistuu myös paperisena. Seuraa laskulle kohdistuneita suorituksiasi. Liitä vain pankkitunnuksesi palveluun. Nouda sähköiset ostolaskut automaattisesti laskutusoperaattoriltasi. Hyväksy laskut ja siirrä maksuaineisto automaattisesti maksatukseen.

Työmääräimet

Laskuta ja hallitse tilauksiasi tehokkaasti. Jaa työt näppärästi asentajille. Tuo ostolaskuilta rivejä ja siirrä valmiit tilaukset helposti laskutukseen. Voit myös helposti käsitellä ja laskuttaa toistuvia töitä.

Työkulukirjaukset

Kirjaa työtunnit, kulut sekä materiaalit selkeästi työmääräimelle tai projektille vaikka työmaalta käsin. Seuraa helposti töihin käytettyä aikaa työajastimella ja siirrä ajastimella tallennetut työajat työkulukirjaukseksi. Varmista, että laskutuksesi täsmää. Siirrä työaikakirjaukset näppärästi suoraan palkanlaskentaan.

Kohderekisteri

Ylläpidä rekisteriä kohteistasi. Seuraa ja hallitse asiakkaittesi työmaita yhdestä paikasta.

Tuoterekisteri ja tukkureiden hinnastot

LVIS-alan tuotteet ja tukkureiden hinnastot valmiina tuoterekisterissä. Lisää omia tuotteita ja omat alennushinnastot vaivattomasti.

Tuotehinnoittelu ja alennukset

Tehosta laskuttamista automaattisilla hinnoittelusäännöillä ja laskuoletuksilla. Pidä laskutusperusteesi linjassa yrityksesi taloudellisten tavoitteiden kanssa.

Raportit

Näe helposti, millä tolalla yrityksesi asiat ovat. Huomaa pullonkaulat ennen kuin niitä syntyy ja tilanteet, joissa työkuormaa olisi syytä jakaa uudelleen.

Kirjanpidon rajapinnat

Helpota hommiasi integraatioiden avulla. Siirrä kuukauden kirjanoitoaineistot yhdellä klikkauksella Procountoriin. LVIS-alan tuotteet päivittyvät automaattisesti. Ota käyttöösi sähköinen laskutus tai avaa yhteys pankin ja Jetin välillä helpottamaan maksusiirtoja.

Aikataulutus ja resursointi

Määrittele työmääräimelle työvaiheita. Resursoi työvaiheille henkilöitä ja muita resursseja, kuten laitteita tai ajoneuvoja.

Projektiseuranta

Suunnittele ja seuraa urakoita ja projekteja. Projekti voi koostua kiinteissä maksuerissä laskutettavista töistä, erikseen laskutettavista töistä tai näiden yhdistelmästä.

Toistuvat työt

Hoida helposti asiakkaalle säännöllisesti tehtävät työt, kuten kausihuollot tai muut sopimustyöt. Toistuvilla töillä hoidat myös toistuvan sopimuslaskutuksen, kuten vuokrat tai huoltosopimuksen vuosimaksut.

Työtuntilaskuri

Seuraa helposti työmääräimiin tai projekteihin käytettyä aikaa. Kun työ tai työvaihe tulee valmiiksi, tallenna työtuntilaskurilta työajat työkulukirjaukseksi joko työmääräimelle tai projektille. 

Myynti

Myyntityökalu auttaa tehokkaampaan myyntiin. Hallitse myyntiä, asiakkuuksia ja liidejä. Tee myyntistä sujuvaa ja varmista huoltojen ja lisämyynnin oikea-aikaisuus. Paranna myyntityösi laatua ja tarjoa parempi asiakaskokemus!

Kalenteri

Tarkastele tapahtumia perinteisen kalenterinäkymän lisäksi työlistana tai aikajanalle aseteltuna. Hallitse resursseja suoraan kalenterista.

Monipuoliset käyttäjäroolit

Lisää käyttäjiä tarpeen mukaan: pääkäyttäjiä, normaaleja käyttäjiä, työntekijöitä tai kirjanpitäjiä. Jokaisella on omaan rooliinsa riittävät käyttöoikeudet.

Työmaadokumentointi

Liitä työmääräimille kaikki niihin liittyvät tiedostot ja kuvat. Jaa tiedostoja työmaalta tai työnjohdosta.

Ecom Kassaturva

Varmista saatavien tehokas kierto myös maksuaikojen pitkittyessä. Laskusaatavien rahoitus on integroitu osaksi Ecom Jetiä, joten käyttö on mukavaa ja sujuvaa.

Lomakkeet ja pöytäkirjat

Hyödynnä STUL:n pöytäkirjoja tai käytä Doceanin dokumentaatiosovellusta ja lomakepohjia Ecom Jetiin rakennetun integraation kautta.

Haluatko kuulla lisää Ecom Taloudesta? Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

”On vaikea kuvitella arkea ilman Ecomia”

Rakennusalalla toimintatavat muuttuvat hitaasti. Neveran toimitusjohtaja Teemu Pukkila halusi tehdä asiat paremmin, joten valinta oli Ecom.

”Procountor auttaa näkemään taloustilanteen paljon paremmin”

TwistBen yrittäjät Veera Brückler ja Kati Partanen käyttävät Procountoria. Se helpottaa heidän työtä, sillä he näkevät taloustilanteen paremmin ja pystyvät tekemään päätöksiä numeroiden valossa.

Ecom Jet ja Procountor – yhdistää toiminnanohjauksen ja kirjanpidon saumattomasti

Yrittäjä

Yhtä tärkeää kuin itse suoritettava työ on hoitaa työtä edeltävä yhteydenpito asiakkaaseen tarjouksineen aikataulutuksineen, siten että asiakas pysyy kärryillä. Samoin suorituksen jälkeen asiakas saa sinulta laskun nopeasti, koska tarvikkeet, työtunnit ja matkat ovat kirjautuneet työsuorituksen yhteydessä työmääräimille.

Yrityksen onni on selkeä ja helppo taloushallinto. Me toimme kokonaisuuden sellaisena pakettina, jossa jatkossa tulet suorastaan hinkumaan toimistotöiden ääreen.

 • Suorittaa työt ja pitää asiakkaat tyytyväisenä
 • Tekee tarjoukset ja sopii aikataulut asiakkaiden kanssa
 • Tekee ostot ja muodostaa laskut

Ecom Jet

Arjen askareet muodostavat taloudenhallintoon tarvittavat tiedot. Toiminnanohjaus tekee arjesta sujuvaa ja tuottaa ammattimaisen kuvan myös loppuasiakkaille.

Tiedämme, että suomalaiset yritykset ovat ylpeitä omasta ammattitaidosta. Me autamme kaikessa työsuoritukseen liittyvässä. Meillä järjestelet työt helposti, seuraat kannattavuutta, hallitset materiaaleja ja lopulta suorituksen valmistuttua toimitat laskun asiakkaalle samalla tehokkuudella kuin hoidat hommasi kohteessa.

 • Järjesteleet työt
 • Pitää sisällään asiakastiedot
 • Muodostaa laskut

Procountor

Hyvään taloudenhallintoon liittyy paljon muuta kuin asiakkaalle lähetetty lasku. Usein taseet, kirjanpidot, tiliöinnit, tilinpäätökset ja kuittirumba tuottavat kokeneellekin yrittäjälle harmaita hiuksia.

Me yhdistimme markkinoiden tehoikkaimmat työkalut eduksesi. Hoidat hommasi asiakkailla ja me tarjoamme toiminnanohjauksen ja taloudenhallinnan prosessit sinulle uskomattoman helposti.

Haluamme, että saat kohtuutonta etua ohjelmistoistamme.

 • Kokoaa kirjanpitoaineiston
 • Hoitaa palkanlaskennan
 • Huolehtii kuittirumbasta

Tilitoimisto

Miten olisi, jos tilitoimistolla olisi täysi läpinäkyvyys myös yrityksen toiminnanohjaukseen? Tilitoimisto pääsee parilla silmäyksellä jyvälle, mistä asiakkaan liiketoiminta muodostuu ja saa sovittua taloudenhallinnon työnjaosta yrittäjälle parhaiten soveltuvalla mallilla ilman ohjelmistorajoitteita.

Yrittäjä tuottaa työtä tehdessään sujuvaa kirjanpitoaineistoa, joka siirretään rajapintoja pitkin tehokkaaseen kirjanpitojärjestelmään. Samoin työtä tehdessä syntyneet työaikakirjaukset muodostaa aineiston palkanlaskentaa varten.

 • Tekee kirjanpidon
 • Maksaa palkat
 • Auttaa taloushallinnossa

Parhaat tärpit yrittäjälle