Ohjelmistot Uudet ominaisuudet

Ecom Jetin helmikuun 2022 uudet ominaisuudet

01.03.2022

Ecom Jetiin on tullut täysin uusi kuukausimaksuton sopimustyyppi Ecom Jet Basic, jossa maksat vain laskuista joita lähetät ja vastaanotat, 2,80 euro kappaleelta. Se on suunniteltu yksinyrittäjille, joilla laskutettavaa muodostuu tasaisen harvakseltaan tai kausittain. Lue lisää Ecom Jet Basicista.

Voit muuttaa sopimustyyppisi itse klikkaamalla sivupaneelista “muuta sopimus” tai asetuksista kohdasta “tilaus”. Huomaathan, että Ecom Jet Basicissa on vain yksi pääkäyttäjä.

Olemme tehneet parannuksia kulukirjauksiin. Nyt on mahdollista luoda kopio kulukirjauksista, ja palautettu työkulukirjaus voidaan hyväksyä ilman muokkausta. Kulukirjauksen kohdistustustietoon on lisätty asiakas, ja kulukirjauksen aloitus- ja lopetusaika on syötetty valmiiksi, jos kulukirjaus luodaan ohjauspaneelin tehtävälistasta.

Laskun PDF-asettelua on parannettu: nyt yhdelle sivulle mahtuu enemmän rivejä.

Työmääräimen tulostamista on kehitetty niin, että myös työmääräinrivien selitteet rivittyvät tulosteelle selkeästi. Niin ikään työmääräimen näkymä säilyy tallennuksen jälkeen, jos työmääräimen kautta on aiemmin luotu uusi asiakas.

Hyvityslaskun tilan näkee nyt jo laskulistauksesta.

Nyt on mahdollista luoda uusi yhteyshenkilö suoraan laskunäkymästä.

Lisäksi on tehty bugikorjauksia ja muita pienempiä parannuksia käytettävyyteen.

P.S. Järjestämme säännöllisesti ilmaisia webinaareja, joissa pureudutaan Ecom Jetin eri ominaisuuksiin. Seuraavaksi, tiistaina 8.3., on vuorossa Jetin asiakashallintaan ja myyntiin keskittyvä webinaari, johon voit ilmoittautua täällä.