Ohjelmistot Uudet ominaisuudet

Ecom Jetin tammikuun 2022 uudet ominaisuudet & webinaari

01.02.2022

Vuoden 2022 ensimmäinen kuukausi on takana. Otetaanpa katsaus siihen, miltä tammikuu näytti Ecom Jetin kehityksessä.

Viivakoodinlukijan käytettävyyttä parannettiin merkittävästi. Lukija tunnistaa nyt eri kokoiset viivakoodit paremmin ja lukeminen sujuu aiempaa nopeammin.

Työmääräimeen tehtiin useita parannuksia. Nyt on mahdollista luoda kulukirjauksia ja käynnistää ajastin työmääräinlistastasta. Voit myös suodattaa näkyviin resursoimattomat työmääräimet. Niin ikään työmääräinlistassa näkyy nyt työmääräimen merkki omana sarakkeenaan. Lisäksi työmääräinten tilat on saatavilla nyt myös ruotsiksi ja englanniksi.

Projekteihin voi nyt lisätä liitetiedostoja ja työmääräinten ja projektien liitetiedostoihin voi linkittää ulkoisia dokumentteja.

Projektien maksuposteihin sekä kulu- ja tulolistauksiin on lisätty summa yhteensä -tieto.

Nyt on mahdollista siirtyä liittyvään asiakkaaseen, kohteeseen, projektiin tai työmääräimeen suoraan hakukentästä (esim. työmääräimeltä tai laskulta).

Olemme tehneet runsaasti myös muita, pienempiä parannuksia käytettävyyteen sekä bugikorjauksia.

Ilmoittaudu webinaariin, jossa tutustutaan Ecom Jetin perustoimintoihin

Ecomin Mikko ja Jari opastavat kuukausittaisessa webinaarissa Ecom Jetin käytön saloihin. Seuraava webinaari järjestetään keskiviikkona 9.2. klo 9. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Webinaarin aikana saa mieluusti esittää kysymyksiä ja kommentteja. Mikäli ajankohta ei sovi sinulle, kannattaa silti ilmoittautua: kaikki ilmoittautuneet saavat webinaaritallenteen sähköpostiinsa.