Ohjelmistot Uudet ominaisuudet

Varastonhallinta – Seuraa ja hallitse varastomääriä ja tavaran kulkua Ecomissa

21.11.2023

Asiakkaamme ovat toivoneet varastonhallintaa osaksi Ecomin ominaisuuksia. Heinäkuussa 2023 toiveisiin vastattiin, kun uusi varastonhallintaominaisuus otettiin käyttöön.

Uuden ominaisuuden avulla seuraat varastomääriä ja tavarankulkua ja teet inventaariot näppärästi. Sujuvoita arkeasi ja tuo tieto varastomääristä helposti saataville – suoraan Ecomiin.

Mitä varastonhallinta sisältää?

Varastonhallinnan avulla voit seurata tuotteiden varastomääriä ja tavaran kulkua Ecomissa. Myös inventaarion tekeminen onnistuu sujuvasti uuden ominaisuuden avulla. Helppolukuinen näkymä tarjoaa tiedon tuotteiden kokonaissaldosta, saatavilla olevista tuotteista, varastokohtaisista saldoista sekä hyllypaikoista.

Ecom tukee myös tuotteiden tuontia ostolaskulta varastoon. Tuonti voidaan tehdä työmääräinsiirron yhteydessä tai vaihtoehtoisesti tuote viedään varastoon odottamaan myöhempää käyttöä.

Varastonhallinnan käyttö on helppoa ja tietoja voidaan päivittää järjestelmään tarvittaessa manuaalisesti. Lisäksi tuotteita voidaan varata varastosta ennen kuin ne on myyty, mikä helpottaa ennakointia ja suunnittelua.

Näin otat Varastonhallinnan käyttöön

Varastonhallinnan käyttöönotto onnistuu sujuvasti suoraan Ecomista:

Kirjaudu sisään järjestelmään, siirry Asetuksiin ja valitse Tuotteet ja työkulut -osiosta Varastonhallinta käyttöön.

Voit itse määrittää mitkä tuotealat huomioidaan varastonhallinnassa. Tuotealojen valinnan jälkeen perusta vähintään yksi varasto. Voit myös valita varastoille tärkeysjärjestyksen. Tämän jälkeen ominaisuus on valmiina käyttöön!

Jos et ole vielä Ecomin asiakas, rekisteröidy jo tänään!

Ketterän rakentamisen ja talotekniikan alalle kehitetyn laskutusohjelman avulla seuraan työmaita ja projekteja, laskutat ja maksat laskut – ja nyt myös hallitset varastojasi!

Liity yli 2500 tyytyväisen yrittäjän joukkoon ja ota Ecom käyttöösi nyt maksutta: