Varastonhallinta Ecomissa

Tervetuloa tutustumaan Ecomin upouuteen varastonhallintaan. Webinaarissa asiantuntijamme Mika Räisänen näyttää käytännön esimerkein, miten voit nyt seurata varastomääriä ja tavaran kulkua sekä tehdä inventaarioita. Mikan johdolla tutustumme myös varastopaikkojen määrittelyyn sekä toimintoon, jolla voit varata varastosta tuotteita ennen kuin ne on myyty.

Varastonhallinta on kaikkien Ecomin käyttäjien hyödynnettävissä syksyyn saakka. Loppuvuodesta Ecom kokee uudistuksen, jonka myötä varastonhallinta siirtyy uuden, laajemman Pro-version ominaisuudeksi. Jotta varastohallinnan käyttöä voi jatkaa, tulee tilaus päivittää uuteen Pro-versioon. Ennen muutosta ilmestyvät uudet ominaisuudet, kuten varastonhallinta, ovat käytössä nykyisessä ohjelmistoversiossa siihen asti, kunnes uusi Pro-versio julkaistaan.

Täytä alla oleva lomake niin saat ilmaisen Varastonhallinta Ecomissa webinaaritallenteen.


Varastonhallinta Ecomissa

Webinaaritallenne

Tervetuloa tutustumaan Ecomin varastonhallintaan. Webinaarissa näet käytännön esimerkein, miten voit seurata varastomääriä ja tavaran kulkua sekä tehdä inventaarioita. Tutustumme myös varastopaikkojen määrittelyyn sekä toimintoon, jolla voit varata varastosta tuotteita ennen kuin ne on myyty.