Suosituin

Ecom Jet

Ketterä ohjelmisto töiden ja talouden hallintaan

49€/kk

Pääkäyttäjä

(9 € / työntekijä / kk)

Ecom Jetillä laskutat, maksat laskujasi ja järjestelet työt uskomattoman helposti. Ecom Jet on täysiverinen pilvipalvelu, josta työntekijäsikin iloitsevat.

Mitä uutta Ecom Jet tarjoaa?

Älyttömän helppo käyttää

Ecom Jet on simppeli ja intuitiivinen käyttää, joten aikaa kuluu paljon vähemmän paperitöiden ja laskutuksen parissa. Lisäksi tuotat asiakkaalle ammattimaisen kuvan myös laskutuksen tarkkuudella ja nopeudella.

Ohjelmisto rakennus- ja talotekniikka-alalle

Automatisoi myyntilaskutus, ostolaskut ja seuraa projektien tuottoa. LVIS-alan tuotteet ovat valmiina tuoterekisterissä ja omien tuotteiden lisääminen on vaivatonta. Pidä huolta omasta liiketoiminnasta automaattisilla hinnoittelusäännöillä. Työmääräimille hallitset tilauksia ja jaat työt työntekijöille. Työkulukirjauksilla työtunnit ja materiaalit kirjautuvat työmääräimille jo työmaalla ja ostolaskujen rivit on helppo kohdistaa oikein. Ja lasku lähtee asiakkaalle yhdellä klikkauksella!

Turvallinen ja nykyaikainen pilvipalvelu

Ecom Jet on selainpohjainen ohjelmisto, jota voit käyttää tietokoneelta, tabletista tai puhelimesta. Missä tahansa oletkin. Ohjelmistosi seuraa mukanasi ja pitää tietosi turvassa Suomessa sijaitsevilla huippumoderneilla palvelimilla.

Joustavaa ja helppokäyttöistä

Ominaisuudet

Myyntilaskutus

Luo ja lähetä laskut kätevästi sähköisesti. Onnistuu myös paperisena. Seuraa laskulle kohdistuneita suorituksiasi. Liitä vain pankkitunnuksesi palveluun.

Ostolaskutus

Nouda sähköiset ostolaskut automaattisesti laskutusoperaattoriltasi. Hyväksy laskut ja siirrä maksuaineisto automaattisesti maksatukseen.

Työmääräimet

Laskuta ja hallitse tilauksiasi tehokkaasti. Jaa työt näppärästi asentajille. Tuo ostolaskuilta rivejä ja siirrä valmiit tilaukset helposti laskutukseen. Voit myös helposti käsitellä ja laskuttaa toistuvia töitä.

Työkulukirjaukset

Kirjaa työtunnit, kulut sekä materiaalit selkeästi työmääräimelle. Varmista, että laskutuksesi täsmää. Tee kirjaus jo työmaalla!

Kohderekisteri

Ylläpidä rekisteriä kohteistasi. Seuraa ja hallitse asiakkaittesi työmaita yhdestä paikasta.

Tuoterekisteri

LVIS-alan tuotteet valmiina tuoterekisterissä. Lisää omia tuotteita vaivattomasti.

Tuotehinnoittelu

Tehosta laskuttamista automaattisilla hinnoittelusäännöillä. Pidä laskutusperusteesi linjassa yrityksesi taloudellisten tavoitteiden kanssa.

Raportit

Siirrä kaikki tarvittavat raportit kirjanpitäjällesi napin painalluksella.

Integraatiot

Helpota hommiasi integraatioiden avulla. LVIS-alan tuotteet päivittyvät automaattisesti. Ota käyttöösi Maventan sähköinen laskutus tai avaa yhteys pankin ja Jetin välillä helpottamaan maksusiirtoja.

Haluaisitko nähdä Ecom Jetistä lyhyen verkkoesittelyn, niin tiedät, miten homma toimii?

 • Alalle räätälöidyt ohjelmistot osaavat ottaa useimmat laskutukseen ja töiden kirjaamiseen liittyvät asiat huomioon. Talotekniikka- ja rakennusalalle tyypilliset isot tarvike- ja materiaalimäärät käsitellään ohjelmistossa automaattisesti. Järjestelmä sisältää tukkureiden hinnastot. ”Työmääräimet” ja ”lähetteet” tehdään ohjelmistossa sisältäen suunnitellut työtunnit ja työn vaatimat materiaalit ja tarvikkeet.

  Työn valmistuttua näistä syntyy parilla klikkauksella lasku, jossa on asiakasdokumentaatio, tarvikerivit ja sovitut työtunnit. Lisäksi työhön kohdistuneet kulut näkyvät koko ajan taustalla, jolloin yrittäjä on perillä kannattavuudesta.

  Ostot ja ostolaskujen rivit voidaan siirtää sellaisenaan myyntilaskulle tai kohdistaa niitä kuluiksi, jotta kannattavuuden seuranta on ylipäätään mahdollista. Toiminnan kasvaessa hyvä alakohtainen järjestelmä kasvaa mukanasi. Se tuo työkaluja projektien toteutukseen ja hallintaan.

 • Hyvä taloushallinnon ohjelmisto on selkeä käyttää, ohjaa oikeaan toimintaan ja sen käytössä on tukena ammattimainen asiakastuki.

  Hyvä ohjelmisto mahdollistaa myös tietojen korjaamisen ja täydentämisen joustavasti. Ecom Jetissä on sisäänrakennettu käyttötuki. Saat suoraan ohjelmasta yhteyden tukeemme!

 • Taloushallinnon ohjelmiston avulla voit varmistua siitä, että yrityksesi kirjanpito on lakisääteistä. Ohjelmiston avulla myös säästät selvää aikaa, jonka voit käyttää asiakkaidesi palveluun.

  Tulo- ja menovirtojen seuraaminen on helppoa, kun voit tarkistaa kassavirran tilanteen ohjelmistosta milloin tahansa.

 • Ecom Jetissä on valmiit integraatiot esimerkiksi Finago Procountoriin ja Visma Netvisoriin.

  Muita tapoja on ottaa ohjelmistosta kirjanpitoraportti ja lähettää se vaikka sähköisenä tilitoimistolla tai tilitoimiston kanssa voi sopia ohjelmiston yhteiskäytöstä.

 • Tämän päivän asiakkaat odottavat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua. Kun pystyt toimittamaan laskusi täsmällisinä ja nopeasti luot omille asiakkaillesi ammattimaista kuvaa myös työsuoritusten jälkeen.

 • Ecom Jet ei vaadi erillistä asennusta. Riittää, että rekisteröidyt käyttäjäksi sähköpostiosoitteella. Ohjelmisto opastaa sinut alkuun ja lisää apua saat käyttötuestamme, joka on rakennettu sisään Ecom Jetiin.