Virel Yhtiöt, Vantaa

Virel Yhtiöt on käyttänyt Ecomia vuodesta 2012. Päivittäisessä työssä Ecom tuo yrityksen toiminnalle yleistä järjestystä, ja näin langat pystytään pitämään omissa käsissä.

AlaLVI

Liikevaihtoluokka2–10 milj. euroa

Henkilöstöluokka10–19

Ecomin asiakkaana vuodesta2012

RatkaisuEcom Taloushallinto

Virel Yhtiöt on Uudellamaalla toimiva talotekniikka-alan asiantuntijayritys. Yritykseltä saa kaikki talotekniikkapalvelut suunnittelusta asennuksiin ja konsultoinnista ylläpitoon. Virel Yhtiöt muodostuu Sähkö-Virel Oy ja LVI-Virel Oy:sta.

Virel Yhtiöissä työskentelee kymmeniä talotekniikka-alan ammattilaisia: sähkö-, LVI- ja kylmäasentajia sekä työnjohtajia, projektipäälliköitä, suunnittelijoita ja toimistotyöntekijöitä.

Yrityksen alussa etsittiin sopivaa käyttöjärjestelmää joka laajentuisi ja kehittyisi tulevaisuudessa. Vinkkejä pyydettiin muilta alan yrittäjiltä, sekä lisätietoja etsittiin netistä ja näin työvälineeksi valikoitui Ecom.

Vesa Virkki, toimitusjohtaja

Ecomia Virel Yhtiöt on käyttänyt vuodesta 2012 lähtien. Päivittäisessä työssä Ecom tuo yrityksen toiminnalle yleistä järjestystä, ja näin langat pystytään pitämään omissa käsissä. Erityisesti ajansäästö on Vesa Virkin kaltaiselle yrittäjälle merkittävä asia sähköisessä taloushallinnossa.

Yhteistyö tilitoimiston kanssa on sujunut erittäin hyvin, koska myös tilitoimisto käyttää Ecomia. Yrityksen palkanlaskijalla on käytössä Ecom palkat, eli tämäkin sujuu hyvin yhdessä Ecomin kanssa.

Kaiken kaikkiaan Ecom on tehostanut yrityksemme talouden hoitamista etenkin Ecom Webin käyttöönoton jälkeen, koska kaikki tieto saadaan talteen samaan paikkaan. Käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen, sekä erittäin mukautuva.

Vesa Virkki, toimitusjohtaja

Lue koko Virel Yhtiöiden tarina täältä.

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Hämeen Sähkö ja Saneeraus Oy

"Ecomin tuoma arvo yrityksellemme on suuri. Ilman sitä emme tulisi toimeen"

Pekka Alutoin

Yrittäjä

Keski-Suomen Ilmastointihuolto, Jyväskylä

Ecom on monipuolinen ja toimiva ratkaisu, jota suosittelen tällä alalla toimiville yrityksille. Ecom on myös luotettava kumppani. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään, emmekä ole koskaan jääneet pulaan, jos olemme tarvinneet apua.

Virpi Mikkonen

pääkäyttäjä

Rakennus Metsänheimo Oy, Vantaa

Nyt kaikki se, mikä ennen tehtiin erikseen, onnistuu Ecomin kautta. Lopultahan se on myös kustannustehokas ratkaisu.

Jenny Järvensivu

toimistopäällikkö