Virel Yhtiöt

VIREL YHTIÖT on käyttänyt Ecomia vuodesta 2012 lähtien ja päivittäisessä työssä Ecom tuo yrityksen toiminnalle yleistä järjestystä ja näin langat pystytään pitämään omissa käsissä.

AlaLVI

Liikevaihtoluokka2–10 milj. euroa

Henkilöstöluokka10–19

Ecomin asiakkaana vuodesta2012

RatkaisuEcom Plus

VIREL YHTIÖT on Uudellamaalla toimiva talotekniikka-alan asiantuntijayritys. Yritykseltä saa kaikki talotekniikkapalvelut suunnittelusta asennuksiin, konsultoinnista ylläpitoon. Virel Yhtiöt muodostuvat Sähkö-Virel Oy ja LVI-Virel Oy:sta.

Virel Yhtiöissä työskentelee kymmeniä talotekniikka-alan ammattilaisia sähkö-, lvi- ja kylmäasentajista sekä työnjohtajista, projektipäällikköihin, suunnittelijoihin ja toimistotyöntekijöihin.

Yrityksen alussa etsittiin sopivaa käyttöjärjestelmää joka laajentuisi ja kehittyisi tulevaisuudessa. Vinkkejä pyydettiin muilta alan yrittäjiltä, sekä lisätietoja etsittiin netistä ja näin työvälineeksi valikoitui Ecom.

Vesa Virkki, toimitusjohtaja

Ecomia VIREL YHTIÖT on käyttänyt vuodesta 2012 lähtien ja päivittäisessä työssä Ecom tuo yrityksen toiminnalle yleistä järjestystä ja näin langat pystytään pitämään omissa käsissä. Erityisesti ajansäästö on Vesa Virkin kaltaiselle yrittäjälle merkittävä asia sähköisessä taloushallinnossa.

Yhteistyö tilitoimiston kanssa on sujunut erittäin hyvin, koska myös tilitoimisto käyttää Ecomia. Yrityksen palkanlaskijalla on käytössä Ecom palkat, eli tämäkin sujuu hyvin yhdessä Ecomin kanssa.

Kaiken kaikkiaan Ecom on tehostanut yrityksemme talouden hoitamista etenkin Ecom WEBIn käyttöönoton jälkeen, koska kaikki tieto saadaan talteen samaan paikkaan. Käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen, sekä erittäin mukautuva.

Vesa Virkki, toimitusjohtaja

Etsitkö samanlaista ratkaisua?

Haluatko kuulla lisätietoja Ecom-ohjelmistosta? Lähetä viesti niin olemme sinuun yhteydessä.


  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Sensio Oy

  Haluttiin toimialalle sopiva ratkaisu, ja Ecom oli tunnetuin sähköalan ja talotekniikan ohjelmisto. Ecomissa oli tarjouslaskenta mukana ja kaikki mitä tarvittiin.

  – Jani Sensio, toimitusjohtaja

  Lue lisää

  Keski-Suomen Ilmastointihuolto

  Ecom on monipuolinen ja toimiva ratkaisu, jota suosittelen tällä alalla toimiville yrityksille. Ecom on myös luotettava kumppani. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään, emmekä ole koskaan jääneet pulaan, jos olemme tarvinneet apua.

  – Virpi Mikkonen, pääkäyttäjä

  Lue lisää

  Oy Engliden Ab

  “Se on kyllä merkitsevä säästö, minkä Ecom tuo. Aikaa vapautuu muuhun työhön useampia tunteja viikossa.”

  – Thomas Lind, osakas

  Lue lisää