Ecom ja Ecom Jet

Automaatiota LVIS- ja rakennusalan toiminnanohjaukseen sekä taloushallintoon.

Suomen suosituimmalla talotekniikka-alan ohjelmistolla.

Tilaa ilmainen tutustuminen ! »

ecom ohjelmisto näkymä

  Tutustu Ecomiin ilmaiseksi!

  Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

  Verkkodemon tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja on veloituksetonta.

  Ecom – Talotekniikka-alan ohjelmisto

  Vuonna 1995 perustettu Ecom tuottaa kahta LVIS- ja rakennusalan toiminnanohjausjärjetelmää Ecomia ja Ecom Jetiä. Molemmat järjestelmämme on kehitetty nimen omaan alan erityistarpeisiin, joten osaamista talotekiikka-alan toiminnanohjauksesta meille on kertynyt jo kolmelta vuosikymmeneltä.

  Olemme osa suomalaista Accountoria, jonka palveluksessa on 2500 ammattilaista. Ecomilla ja Accountorilla olemme auttaaksemme yritystäsi ja työntekijöitäsi.

  Miksi Ecom – Talotekniikka-alan ohjelmisto?

  1. Ecom on valmis ohjelmisto, joka on ollut pitkään markkinoilla. Asiakkaana saat omaa tarvetta vastaavan kokonaisuuden, jolloin et joudu maksamaan turhista toiminnoista.
  2. Ecomin mukana tulee myös alansa ja ohjelmistonsa tunteva käyttötuki. Saat apua ohjelmistoon ja vastauksia alan taloushallinnon käytäntöihin.
  3. Ecom ohjaa järkeviin taloushallintaprosesseihin, mutta ei pakota sinua kaavamaisiin käytäntöihin.

  Ecomin referenssejä

  Tilaa ilmainen tutustuminen »


  Taloudenhallinnon prosessit syntyvät samalla, kun yritys tekee omaa työtään ja toteuttaa omaa strategiaansa

  Haluamme, ettei taloushallinto kuormita asiakkaitamme iltaisin ja viikonloppuisin ja että asiakkaamme on perillä kustannuksistaan, projektien tuotosta ja palkanmaksusta.

  Ecom on olemassa, jotta LVIS- ja rakennusalan yritykset voisivat tehostaa ja tukea omaa liiketoimintaansa helppokäyttöisellä ja edullisella toiminnanohjausjärjestelmällä. Ecom on tehty pienten ja keskisuurten yritysten tarpeeseen ja skaalautuu yrityksen toimialan ja kokoluokan mukaan.

  Tilaa ilmainen tutustuminen »

  LVIS- ja rakennusalalla taloushallinnon prosessit toimivat parhaiten alan tarpeisiin kehitetyllä ohjelmistolla

  – Työn valmistuttua lasku olisi hyvä lähettää oikeilla tiedoilla heti, jotta oma talous pysyy kunnossa ja tehty työ on vielä asiakkaan tuoreessa muistissa.

  – Asiakkaan tietojen tarkistelu vanhoilta laskuilta ei ole tätä päivää. Asiakaskohtaisen hinnoittelun voi hoitaa myös ohjelmistolla, jolloin sovittu pitää ja hyvin tehdyn työn lisäksi asiakas saa vielä sopimuksen mukaisen laskun sinua kuormittamatta.

  – Ostot ja tunnit voi kirjata työmailla ja ostoja tehdessä, jonka jälkeen ne siirtyvät oikeille työmääräimille ja myyntilaskuille ilman erillisiä käsin tehtäviä kirjauksia.

  Tilaa ilmainen tutustuminen »


  Yrittäjä ja yrittäjän työntekijät pystyvät käyttämään Ecomia itsenäisesti

  – Ecom ja Ecom Jet ovat parhaiten soveltuvat ohjelmistot toimialan tarpeisiin.

  – Ohjelma on alun alkaenkin kehitetty toimialan tarpeisiin.

  – Myös asiakaspalvelumme osaaminen rakentuu toimialan erityispiirteistä ja osaamisesta. Pystymme auttamaan kaikissa asioissa, jotka liittyvät ohjelmiston toimintaan ja toimialan taloushallintoon.

  – Asiakkaamme saavat käyttöönsä selkeän, toimivan ja kehittyvän ohjelmiston.

  Jos kuitenkin joku käyttöön liittyvä seikka alkaa askarruttamaan, Ecomin asiakaspalvelu on kuuluisa asiantuntemuksestaan ja ystävällisyydestään.

  Tilaa ilmainen tutustuminen »

   Haluamme helpottaa sinun arkeasi

   Ota yhteyttä, ja anna meidän näyttää miten se tapahtuu. Näytämme sinulle, miten Ecomilla taloushallintoprosessit muuttuvat selkeämmiksi ja säästät jatkossa aikaa ja vaivaa.

   Ecom Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.