Ohjelmistot Uudet ominaisuudet

Ecom Jetin marraskuun 2021 uudet ominaisuudet

03.12.2021

Marraskuu toi Ecom Jetiin seuraavanlaisia uudistuksia:

Ecom Jetin käyttäjähallinnassa on nyt mahdollista ottaa käyttöön kirjanpitäjälle räätälöity lisenssi, joka maksaa 15 euroa kuukaudessa. Kun tilitoimistolla on käytössä omat tunnukset Ecom Jetiin, voitte sopia yhdessä, mitkä taloushallinnon osa-alueet kirjanpitäjä ohjelmistossa hoitaa. Halutessasi voit myös vain informoida kirjanpitääsi, että käytät Ecom Jetiä. Klikkaa ”Kerro kirjanpitäjällesi” -nappia etusivun/ohjauspaneelin alareunassa, täytä lomakkeeseen kirjanpitäjän tiedot ja Jet lähettää viestin puolestasi.

Tuotehakuun on tullut parannuksia, esimerkiksi hakutermillä ei ole enää minimipituutta. Myös suodatus on nyt tarkempi, ja tuotteita voi hakea nyt myös tuotenumerolla.

Lasku-, ostolasku- ja työmääräinrivejä on niin ikään paranneltu. Nyt on mahdollista muun muassa valita näytettävät sarakkeet, ja rivejä on tiivistetty.

Ohjauspaneelia on entisestään kehitetty. Nyt voit muokata ohjauspaneelin näkymää piilottamalla ne ominaisuudet, joita et tarvitse.

Ecom Jetissä on nyt myös valmius liittää Ecom Raportointi -palvelu osaksi Jetiä. Ecom Raportointi on erillinen maksullinen lisäpalvelu, joka kertoo havainnollisesti, millä tolalla asiat yrityksessäsi ovat, ja sinä voit puuttua mahdollisiin pullonkauloihin heti. Lue lisää Ecom Raportoinnista täältä.

Käyttöä on sujuvoitettu niin ikään tekemällä mahdolliseksi luoda lasku projektin tulonäkymästä ja katsoa tuotteen toimittajatietoja lasku- tai työmäääräinriviltä.

Myös muun muassa tilauksen maksuhistoria -listaukseen on tullut parannuksia, ja bugeja on korjattu.