Ohjelmistot Uudet ominaisuudet

Ecom Jetin marraskuun 2022 uudet ominaisuudet

01.12.2022

Innolla odotettu, luotonhallintayhtiö Intrumin kanssa toteutettu palvelu on vihdoin käytössä. Nyt voit siirtää laskusi perintään tai antaa palvelun hoitaa maksumuistutukset suoraan Ecom Jetistä. Toiminto on näppärästi käytettävissä:

  1. Solmi sopimus Intrumin kanssa. Yhteystiedot ja ohjeet löydät täältä.
  2. Ota Intrumin ja Ecom Jetin välinen rajapinta käyttöön. Ohjeet löydät täältä.
  3. Nyt voit siirtää erääntyneet laskut Intrumille jo maksumuistutusvaiheessa tai suoraan perintään, mikäli laskusta on jo lähtenyt maksumuistutus Ecom Jetistä.

Dimensioiden käsittely laskuilla ja työmääräimillä on nyt entistä sujuvampaa. Voit nyt myös valita dimensioita rivikohtaisesti laskuille, ostolaskuille ja työmääräimille. Toisin sanoen voit kohdistaa esimerkiksi laskulta yksittäisiä rivejä litteralle A ja kustannuspaikalle B, kun taas toiset rivit kohdistetaan litteralle C ja kustannuspaikalle D. Dimensioita voit vapaasti määritellä itse yrityksesi seurantatarpeen mukaan. Rivikohtaisessa dimensioinnissa tulee kuitenkin muistaa, että esimerkiksi laskurivejä kohdentaessa tulee dimensio olla määritettynä kyseiselle laskulle.

Voit nyt uudelleen hinnoitella työmääräimen tuoterivien hinnat perustumaan asiakaskohtaiseen kiinteään katteeseen Päivitä tuotteet -toiminnon avulla. Työkalun löydät työmääräinrivien lisätoiminnoista. Asiakaskohtaista kiinteää katetta käytetään hinnoittelussa, jos kate on määritetty asiakkaan tietoihin.

Tuntikortille on nyt mahdollista kirjata työtunteja ja muita kuluja myös ilman selitettä.

Näiden muutosten lisäksi olemme tehneet muita pieniä parannuksia ja bugikorjauksia.